Unieke MultiMediaBank

MediaLook is een product van the Bright Side of Life B.V. te Breukelen. BSL is een ervaren producent van maatwerk Digital Asset Management systemen voor een breed scala klanten. BSL gebruikt daarbij innovatieve technologie. In MediaLook zijn componenten van onze systemen samengevoegd en online beschikbaar gemaakt waardoor ze bereikbaar zijn voor alle soorten organisaties – zelfs kleine bedrijven.

MediaLook wordt u aangeboden in een beveiligd SaaS model. Dit houdt in dat u als het ware een stukje opslagruimte op servers van BSL gebruikt. U kunt erop vertrouwen dat deze ruimte exclusief voor u beschikbaar is en uitsluitend is te raadplegen door u en uw gebruikers. U bespaart op uw eigen opslagruimte en bent bovendien verzekerd van deskundig onderhoud en support waardoor uw assets 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn.

Voor iedereen

MediaLook is eenvoudig om mee te werken en ontworpen voor gebruik op elke PC of Apple via uw favoriete browser. Met MediaLook kunt u al uw assets overzichtelijk opslaan, beheren en gericht distribueren. De meest gebruikte bestanden kunt u opslaan in collecties, zodat u deze met 1 klik kunt vinden. De rest is eenvoudig en snel op te zoeken, waar u ook bent. U kunt MediaLook naar eigen wens inrichten, gebruikers aanmaken, rechten toekennen en desgewenst bestanden delen met collega’s.

Wilt u in een voorbeeldberekening zien wat het gebruik van MediaLook voor uw organisatie oplevert of wilt u zien wat MediaLook in vergelijking met gelijkwaardige alternatieven kost, klik dan op het menu-item “Waarom MediaLook?“.

Licentie’s

Licentie’s worden in verschillende vormen aangeboden: MediaLook Free Trial Account als kennismaking en MediaLook Business licenties, afhankelijk van het gewenste aantal gebruikers en de opslagcapaciteit. Onder “Licenties” leest u alles over de licentietypen, welke licentie bij u past en actuele prijzen. Onze Standaardvoorwaarden vindt u onder de tab “Voorwaarden“.
Maak direct uw eigen, gratis kennismakingsaccount aan. U kunt dan 30 dagen geheel vrijblijvend met MediaLook aan de slag en ervaren op welke manier MediaLook een verrijking voor uw organisatie kan zijn. Klik nu op het menu-item “Aanmelden“.

Systeemeisen

Om optimaal met MediaLook te kunnen werken, dient u te beschikken over het volgende:

Heeft u nog vragen of interesse in een eigen systeem op maat, stuur dan een mail naar sales@brightside.nl.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.